MOJ BLOG

Nekako si niti v sanjah nisem predstavljal, da bo ta blog kdaj tako bran. Že prej, zaradi mojega jadranja, kjer se razgalim do popolnosti (Big Brother brez kamer), potem zaradi lokacije, kjer sem morda eden od treh ali štirih Slovencev, o katerih se v vsakem trenutku ve, skoraj do metra natančno, kje se nahajamo. Veliko je k prepoznavnosti bloga prineslo medijsko pisanje o meni in mojem jadranju po oceanih, predvsem pa zaradi zadnje objave intervjuja z mano. Takratna branost bloga se je v tistem dnevu dvignila za 30 krat in dosegla rekordnih ter neponovljivih, skoraj 14.000 dnevnih ogledov. Wou!

Zaradi vse splošne karantene imamo vsi precej časa. Da bi odvrnil pozornost na virus, sem se lotil pisanja kratke zgodbice, ki se nanaša na trenutno dogajanje v naši prelepi pod alpski deželici. Zgodbica je nekaj vsakdanjega v naši sredini, zato si je brez veze zatiskati oči. Je lahkotna in ne pretirana v določenih izrazih. Dosegla je spet nepričakovano branost na blogu, kar me zelo veseli, tako da si z branjem le-te, razbremenimo zdajšnje turobne dneve. Hvala vam, ker me berete in ker ta spletna stran še vedno živi, tudi ko ne jadram.

Ob enem pa bi se rad zahvalil tudi donatorjem, kateri ste donirali po svoji želji, tako da je to še dokaz več, da me radi berete in s tem podpirate pisanje mojega bloga. Zanimivo je, da je 90% donatorjev meni ne poznanih ljudi, tako da se vam še enkrat zahvaljujem, kakor tudi prijateljem oz. znancem, ki so izpolnili obrazec o donaciji na desni ali pod blogom.

Zgodbica se bo še nekaj časa nadaljevala, verjetno po ustaljenem urniku…

Hvala vam!

3 thoughts on “27. marec

  1. Vaaaau. Čestitam Za tako velik obisk tvojega bloga. Ful sem ti nevoščljiv. ??Obiske mojega bloga lahko preštejem na prste. Kje najdem tvoj intervju?
    Drži se
    Marjan

Komentiranje onemogočeno.