Šesta knjiga in njegov že tretji roman, ki ga je napisal avtor Jasmin Čaušević, je posvečen njegovi šestdesetletnici. V njem se prepletajo dogajanja v korupciji, ljubezni, drogi v jet setu, ne manjka pa tudi motiv uboja. S tem romanom je spremenil svoj slog pisanja ter se posvetil bogati in globoki zgodbi, zato z njo bralca pritegne in ga obenem posrka vase. Avtor niti v tem romanu, še vedno ne more brez morja in ženske ljubezni. Oboje skoraj nadrealistično opisuje, a tokrat je v zgodbo vključil kriminalni labirint in človeško strategijo navadnega malega človeka.

Iz vsebine:
Po prejetem vabilu Jan obišče odvetnika in prijatelja Romana. Ta ga spozna z lepim in ambicioznim gradbenikom, ki se je pred nekaj tedni zaročil, a mu nekega dne iz nepojasnjenih razlogov izgine zaročenka. Jan, sicer novinar, se nehote zaplete v njuno zgodbo, polno intrig, ki se kopičijo, nato pa podirajo kot domine.

Iskanje Dušanove zaročenke Patricije ga pripelje do Klare, ki jo spozna v Italiji, kjer ob marini nepričakovano najde ukradeno jahto. Prav zaradi te jahte se njuna ljubezen razvije v lep in ljubeč odnos, ki obeta, da bo še dolgo trajal. Odpotuje na Hrvaško, kjer se naključno znajde v skriti vili, ki v družbi najbolj vplivnih ljudi iz jet seta ponuja brezskrbne radosti alkohola, kokaina in mladih žensk. Tako se ujame v primež Marca, ki kot poslovnež spletkari po vzorcu lagodja, povezanega s kriminalom, izsiljevanjem in nasiljem, ki se v dveh primerih sprevrže celo v smrt poslovnih partnerjev. Bo Marco uspel zadržati vajeti in ali se bo Patricija vrnila k zaročencu?

Naslov:  POL SRCA, (roman), izdan leta 2021

Izdelava: Knjiga ima trde platnice, je šivana, ima 336 strani

MPC:  BAR-koda in cena sta označeni na zadnji zunanji strani knjige, MPC znaša 19,90 EUR + poštnina

Naročila sprejemam preko emaila in Facebooka. Plačilo je možno preko PayPala z računom. Naročite knjigo ali več njih preko jasmin.jadranje@gmail.com in poslal vam bom obrazec za plačilo.