5 thoughts on “Mnenja o knjigi

 1. Prjatu, tvoja zadnja knjiga je vrhunska! Zadnja tretjina knjige me je dobesedno posrkala v sebe. Vsebina vrhunska in to je tvoja najboljša knjiga. Čeprav tudi Pol srca ne zaostaja. Piši naprej in komaj čakam novo knjigo.
  Matjaž

 2. Knjigo Pismo sem prebrala na mah????…vrhunska zgodba in ravno pravšnja za poletno dopustniško branje. Priporočam!
  Istenič

 3. Dragi Jasmin, spet sem na Lošinju in spet mi je tvoja knjiga polepšala par morskih večerov. Vrhunska je, izjemna zgodba, ki te ne pusti, da odložiš knjigo. Čestitke!
  Andreja I.

 4. Avtor, ki ga poznamo po potopisih (izdal je štiri), dveh ljubezensko erotičnih romanih in kriminalki je tokrat združil dva žanra: ljubezenski in kriminalni roman.
  Roman Pismo se začne z razhodom Nore in Marlona. Par, ki je že dolgo poročen. Mož, ki ga preganja delo od jutra in večera. Žena, ki je sama doma. Vse to je izvrstna kombinacija za to, da se zakon prej ko slej zaključi. Nora je tista, ki spozna novega moškega. Naključno srečanje z Garryjem se počasi spreminja v nekaj več. Z njim so pogovori, ki jih doma ni več in z njim je toplina, ki jo neskončno pogreša. Vse skupaj pripelje v romantično vezo. A življenje vedno skrbi za to, da ni vse preprosto, kajne?
  Nora in Marlon imata dva, že odrasla otroka, hčer in sina. Nekje v tem obdobju rasti Norine zveze z novim ljubimcem, pa Laro doleti nesreča: nekdo jo napade in močno poškodovana se znajde v bolnišnici. Tu se razkrivajo skrivnosti. Kdo je napadel Laro? Inšpektor Henry Stevens je tisti, ki odkriva uganke, vse do končnega odgovora.
  A če ste na začetku knjige pomislili, da veste, kako se bo končala, vas zna presenetiti. Kot pravi Nora v pismu nekje proti koncu knjige: Sreča je vsepovsod, vrti se okoli človeka v krogu. Je nepredvidljiva in težko jo je ujeti. A če jo ustavimo in ujamemo, takrat si jo moramo vzeti.
  Roman, ki izpostavi odnose v zakonu ter tudi tiste med družinskimi člani. Poglobi se v počasno rast zveze med ljubimcema. Pisan je v tistem Jasminovem stilu, zaradi katerega je že razpoznaven: nič se mu ne mudi. Nikamor ne hiti. Počasi gradi zgodbo, odnose in karakterje. In prav tak stil je danes, v žanru trilerjev in kriminalk bolj redek kot ne, spisana pa je še ena izvrstna slovenska knjiga.
  Mojca R. – pisateljica

Komentiranje onemogočeno.