9 thoughts on “Mnenja o knjigi

 1. Na morju sem prebrala vašo knjigo Nasedla, saj jo je imela prijateljica na jadrnici. Zgodba me je tako prevzela, da me je enostavno prikovala h knjigi. Jokala sem in sklenila, da želim imeti vse vaše romane. Zdaj jih imate že tri, čeprav sem prelistala tudi potopise, a ti so bolj jadralski, zato me ne zanimajo. Rada bi pohvalila vaše pisanje, ki je razumljivo in dostopno vsem nam, poleg tega pa je vsebinsko zanimivo z neslutenim zaključkom. Bi lahko samo namignili ali je ta zgodba resnična?

  Prijazen pozdrav!

 2. Pozdravljen Jasmin!

  Tvojo zadnjo knjigo Nasedla, sem verjetno kupila med prvimi, čas za branje, pa sem si vzela med prazniki, ob morju seveda. Prebrala sem jo na dušek, v enem dnevu, skoraj v enem kosu. Hvala ti še za eno čudovito knjigo, vsaka naslednja je boljša. Želim ti še veliko jadralskih dni, veliko domišljijskih kot tudi doživetih ženskih spolnih fantazij, ki jih boš upam še naprej delil z nami. Pišeš res doživeto, tako da večino časa ob branju vsebine, telo enostavno drgeta. Hvala ti!

  Lep pozdrav, Andreja

 3. Knjigo sem si sposodila kot prva v naši knjižnici. Prebrala sem jo in lahko rečem da je zanimiva. Zdaj si moram sposoditi še prvo.
  Sonja

 4. Meni se je zdela prva knjiga boljša od druge, čeprav sta mi obe zanimivi. Veseli me, da zna moški opisati čustva in v knjigi se jih da tudi čutiti. To je res prava redkost. Že v prvi sem vas vprašala, koliko je resnice v njih, a nisem dobile odgovora. V tej knjigi sem prebrala, da tišina pove več kot besede. Je morda to vaš odgovor?

  Kaja

  1. Kaja, hvala za vaše mnenje. Vesel sem, da vam je bil moj prvi roman všeč.
   LP jasmin

 5. Pozdravljeni g. Čaušević

  Prebrala sem vašo knjigo, katera mi je veliko bolj opisna, kot prva. Vseč mi je druga pisava in velikost črk, trde platnice in dober papir, so že tako ali tako vaša stalnica. Pohvalno! Čakam na tretjo.

  1. Hvala ga. Mirjana! Drugi roman si šele utira pot. Tretji roman pa… Presenečenje 🙂

   LP jasmin

 6. PRVO TVOJO KNJIGO SM KUPU PRI ENAVTIKI. BILA SVA S MOJO NA MORJU IN JE BLO SUPER KO JO JE PREBRALA. SKOZ JE BLA POL AKCIJA. KO SM VIDU DA IMAŠ NADALJEVANKO PRVE SM KUPU OD TEBE ŠE TO DRUGO KNJIGO IN JO DAU ZA VALENTINČKA. ZDAJ SM SE ODLOČU DA NE KUPIM VEČ NOBENE TVOJE KNJIGE KER SEM NAMESTRO AKCIJE MORAL CEU DAN JAZ KUHATI KOSILO IN VSE PORIHTATI. ONA JE SAMO BRALA KNJIGO NA KONCU SE JE ŠE CMERLA. REKU SEM DA ZEJ PA KONC. POL ŠE AKCIJE NI BLO. PIŠ TAKE KNJIGE KT JE PRVA JEBEMTI.

  1. Simon žal mi je, da se še v drugo pri vama ni izšlo, kot prvič. Verjamem, da lahko gre v tretje. In hvala za nakup!

Komentiranje onemogočeno.