Baie De Kuto, Ile Des Pins, Nova Kaledonija

Pa sem prijadral do zadnjega dne v tem letu, z Indigom po oceanu  in s prsti po tipkovnici. Jaz sem v tem dnevu 10 ur pred Slovenijo, zato bom toliko prej doživel prihod leta 2020. 

Po navadi se ob novem letu naredijo inventure, pregleda se kaj je bilo dobrega, koliko slabega, kaj bi se lahko izboljšalo v naslednjem letu. Jaz tega ne bom počel, enostavno bom tisto lepo zabeležil v spomin, tisto slabo pa bom poskusil čim prej pozabiti. Življenje je prekratko za negativne stvari. Vsi delamo napake, tudi jaz jih. Zato se raje posvečajmo tistemu kar prihaja in se osredotočimo samo na dobro. Pravijo, da bo celo naslednje leto takšno, kot ga začnemo. Torej moje bi moralo biti toplo, sončno, polno potovanj in jadranj. Nekateri, ki si želijo ljubezni, se bodo oblekli v rdeče, spet drugim bo ta dan kot prejšnji in bodo šli enostavno spat. Vse polno bo tistih novih novoletnih zaobljub, želja, kaj naj bi se spremenilo v novem letu. Kot recimo tisto najbolj dolgočasno in zlajnano: »New year, new me!«, čeprav vemo, da bo ta »novi jaz« prisoten samo nekaj dni v tem novem letu. Ostanite to, kar ste! Ne spreminjajte se, ne zase in ne za druge. In če bomo v sebi zmanjšali kanček zavisti do drugih, smo na pragu velikega uspeha.

Danes ne bom pisal bloga, ne bom pametoval, razmišljal, ker vas ne želim zamoriti. Ostane mi le, da vam ob koncu leta, vsem vam bralcem bloga, prijateljem, znancem, vsem dosedanjim sponzorjem, donatorjem, novinarjem, kateri so pisali o meni, pa tudi tistim, ki me ne marajo, zaželim: VSE DOBRO V NOVEM 2020 LETU!

Rad vas imam in hvala ker me berete!  

Jasmin

6 thoughts on “31. december

 1. Mirno morje, dober veter in čimveč lepih dni v novem letu. pa veliko pisanja za tale blog ti želim.

  1. Iskrena hvala za voščilo Uroš in hvala ker me bereš. Tudi tebi želim vse dobro v tem letu 2020.
   Jasmin

  1. Bojan iskrena hvala za voščilo in ker me bereš. Tudi tebi želim vse dobro v tem letu 2020.
   Jasmin

Komentiranje onemogočeno.