5 thoughts on “Mnenja o knjigi

  1. Poslušal sem predavanje in kupil tvojo zadnjo knjigo. Navdušen sem nad preprostim pisanjem, katerega razumemo tudi začetniki. Všeč so mi potopisi v katerih zbiram informacije in ne samo opise otokov ali držav. Pridem na tvoje predavanje v Ljubljano in želim si kupiti še tvoje ostale knjige. Ali dobim kaj popusta če kupim še vse tri?
    Denis

  2. Bila sem na vašem predavanju katero ste opisali v vaši zadnji knjigi. Navdušena sem in z navdušenjem sem pridobila bolj jasno sliko o jadranju. Ko vas poslušam kako lahkotno govorite o svojih podvigih in s skromnostjo govorite o svojih minimalnih stroških na jadranju, se sprašujem zakaj še hodimo na Jadran? Upam, da imajo v naši knjižnici vse vaše knjige, kajti zaželela sem si prebrati vse vaše knjige. Komaj čakam naslednje predavanje. Srečno na morju.

  3. Z zadnjo prejeto knjigo Skriti paradiž, zaključujem tvoj opus vseh izdanih knjig. Zadnje še nisem prebral, a sem moral narediti skupinsko fotografijo vseh štirih lepotic in jih združiti z motivom morja, za en list februarskega koledarja. Meni so dragocene, kot so mi drage tudi od Šterka, Mušiča, Horvata, Šuteja in Tepeša. Vsaka po svoje odseva sij avtorja, tvoje pa so vodniki, s katerimi bi lahko konkuriral na TV kanalu Travel. Le katera bo naslednja? Čakam erotiko, za katero upam, da bo malo boljša od prve. Jasmin, le tako naprej. Miran K. M.

  4. Pozdravljen g.Jasmin!
    Vašo zadnjo knjigo sem prebral, kot sem prebral prejšnje dve. Sem upokojeni pomorec in nekatere strani iz knjige so mi znane, nekatere pa so mi postale sedaj razkrite in odkrite. Najbolj všeč mi je vaš preprost slog pisanja v katerega vedno bolj dodajate pridevnike. Z gotovostjo lahko napišem, da je vsaka vaša nova knjiga boljša in zanimiva od prejšnje. Želim vam veliko preplutih milj in mirnega morja.

Komentiranje onemogočeno.